Ești PĂRINTE și ai o fetiță? Top 3 idei de cadouri care te vor face cel mai bun TĂTIC

Cadourile sunt metodele clasice în care cineva își arată dragostea și afecțiunea față de o persoană dragă, fiind dăruite cu ocazia zilei onomastice, a aniversării sau de sărbătorile de Crăciun, Paște sau altele. Când se discută despre darurile ideale pentru copii, atunci trebuie să se țină cont de vârstă și de pasiunile lor sau de aptitudinile pe care părinții doresc ca aceștia să le dezvolte.

Uneori, responsabilitatea cade pe umerii tatălui, fiind stâlpul familiei și modelul demn de urmat. El trebuie să se ocupe de achiziționarea cadoului perfect pentru copilul său. În cazul în care ai un băiețel, nu trebuie să te complici prea mult, pentru că o mașină de jucărie, sau un trenuleț nou sunt soluțiile ideale. Însă mai greu poate fi să alegi darul potrivit pentru o fetiță, care este mai pretențioasă și trebuie mereu să fii inovativ și adaptat cerințelor ei.

Iată un top 3 al ideilor de daruri pe care ai putea să le pui în practică:

3. Jurnal cu lăcățel și cheiță

Dacă fetița ta a început să scrie sau adoră să deseneze, atunci sigur o va încânta un jurnal aspectuos, cu lăcățel și cheiță, cu numeroase imagini din animațiile ei preferate, unde va putea să își lase propriile gânduri sau să deseneze folosind creioane și pixuri colorate. Își va dezvolta, astfel, imaginația, iar scrierea zilnică o va face să își impună singură un program, pe care, cu ajutorul tău, va reuși să-l respecte.

2. Păpușile vor fi mereu pe gustul lor

Au fost și rămân unul dintre cele mai emblematice cadouri pe care o fetiță le poate primi de ziua ei sau de sărbători. Până la vârstă de 11-12 ani, orice micuță încă se mai joacă cu păpușile sau au în camera lor plușul primit acum câțiva ani. 

Un motiv pentru care se joacă atât de mult cu ele este instinctul matern pe care îl deține sau pe care l-a observat la mama sa. 

Dacă vrei să-i faci o mare surpriză atunci poți să vezi aici păpușile Barbie și alte modele din care poți alege. O va hrăni, o va schimba de hăinuțe, o va pune la culcare în pătuț sau în căsuța specială și va veghea asupra ei, asemenea unei mame adevărate. 

1. Truse de machiaj de jucărie, pentru a fi în pas cu moda

Ca tată, tu vei fi pentru fetița ta simbolul siguranței, însă foarte mult timp petrece alături de mama, care, pentru ea, reprezintă o imagine a versiunii ei adulte și de aceea va încerca să-i imite comportamentul și stilul vestimentar. Va dori să fie și ea frumoasă, aranjată și dichisită precum este ea. 

Ca să-i asiguri această oportunitate, de ziua ei poți să vii acasă cu o trusă de machiaj specială pentru copii, ce conține produse similare ca una normală, de la farduri de pleoape, rujuri de buze și lacuri de unghii cu sclipici, până la pensule cu peri în diferite forme, de inimioară sau steluțe. 

Cu o astfel de trusă, fetița ta se poate juca împreună cu mama ei, va machia păpușile și chiar pe tine, dacă ești suficient de copilăros și îți place să o vezi zâmbind. 

Indiferent ce cadou vei alege, cu siguranță va fi dăruit din inimă, iar feitița ta va fi foarte încantată, mai ales dacă este alături de o cutie de bomboane sau o ciocolată cu fructe.

sursa foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.