Eugen Trică, antrenor Sportul Snagov, după eșecul de la Cluj: „Prima repriză a fost a nostră, am dominat-o în totalitate”

Tehnicianul formației Sportul Snagov, Eugen Trică, a spus după eșecul suferit marți seara, 21 mai, pe Cluj Arena, de echipa sa în fața Universității Cluj, scor 1-0, că repriza întâi au dominat-o și gazdele nu au reușit să își creeze vreo situație notabilă.

„Prima repriză a fost a noastră, am dominat-o în totalitate, nu știu dacă Universitatea Cluj și-a creat vreo ocazie importantă. Am avut trei-patru ocazii de a marca, nu am reușit și a doua repriză le-am cedat deliberat terenul, dar din păcate ca de fiecare dată nu reușim să marcăm, același scenariu de vreo 5-6 meciuri. Jucăm bine, depunem efort și în minutul 94 cu Chindia, cu U Cluj acum.

Nu am niciun fel de problemă cu suporterii, ei se manifestă într-un fel, eu îmi văd de treaba mea. E ceva normal, este treaba lor cum gândesc ei jocul de fotbal.

Dacă stau bine să mâ gândesc am avut un penalty clar la Goga și nu s-a dat, nu înțeleg această manieră de arbitraj, mă gândesc că dacă marcam noi unul sau două goluri ce se întâmplat la final?! Din punctul meu de vedere am avut un penalty și gol perfect valabil anulat”, a susținut Trică după meciul de la Cluj cu Universitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.