Lobonț, după succesul lui „U” cu Snagov, 1-0: „E victoria tuturor”

Antrenorul Universității Cluj, Bogdan Lobonț, a declarat la finalul meciului câștigat cu Sportul Snagov în minutul 88 al partidei grație golului reușit de Nicolae Pîrvulescu cu capul din centrarea lui Hațiegan că această victorie este a tuturor și a ținut să le mulțumească fanilor prezinți pe Cluj Arena pentru încurajări.

„În această seară am jucat cu toții, băieții care au făcut un efort foarte mare pe teren, cei care au început jocul, cei care au intrat pe parcurs, cei de pe bancă, plus cei din tribune. Meciul de astăzi l-am jucat toți, e victoria tuturor.

Țin să le mulțumesc tuturor celor prezenți la meci, spectatorilor, suporterilor, că și în momentele dificile din prima repriză i-am simțit tot timpul în spatele nostru, ne-au dat energia de care aveam nevoie să câștigăm.

Fiecare jucător este important pentru echipă, atât cei care intră în teren, cât și cei de pe bancă sau cei care nu sunt convocați, știu că sunt supărați, știu ce trăiri au și ce e în sufletul lor, dar regulamentul ne permite doar 18 jucători pe bancă”, a declarat tehnicianul Universității Cluj, Bogdan Lobonț.

„Noi mai avem două meciuri de jucat, sâmbătă la Balotești, după aceea cu Pandurii Tg. Jiu, totul depinde de noi, trebuie să ne focusăm și toată atenția noastră să o întreptăm spre ceea ce trebuie să facem, după aceea tragem linie și vedem unde ne aflăm”, a mai spus tehnicianul.

O victorie foarte importantă pentru noi, aveam mare nevoie de ea și am obținut-o în ultimele minute, cred că era momentul și mergem mai departe. Toate echipele care joacă cu noi se închid și noi trebuie să le desfacem și să reușim să înscriem”, a spus și Dorin Goga, atacantul lui „U”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.