EXCLUSIV Militarii americani au testat MIG-urile la Câmpia Turzii, apoi clujencele în My Way

Negrul în tricou verde şi colegii lui, piloţi americani, au dansat în cerc în My Way

150 de americani au participat, miercurea trecută, alături de miliari români, la exerciţiul „Dacian Viper 2012”. Soldaţii s-au ”jucat” de-a războiul cu MIG-urile 21 Lancer, aeronavele F 16 şi cu elicopterele IAR 330 Puma, dar n-au lipsit nici Hummer-urile. Exerciţiile au continuat toată săptămâna, însă vineri seara circa 10 aviatori americani au trecut la un altfel de asalt, asupra clujencelor din My Way.

Swing româno-american

Miercuri dimineaţa, Câmpia Turzii. 350 de militari, români şi americani, de-a valma, se pregătesc de un exerciţiu comun. Presiunea se simte în aer. “Totul trebuie să iasă brici”, le-au spus comandaţii, „să nu ne facem de cacao, în faţa ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gittenstein şi a ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu”.  Timp de o jumătate de oră, asistenţa a urmărit, cu sufletul la gură, cele şase aeronave MiG-21 LanceR, elicopterele IAR 330 Puma  şi cele opt aeronave F-16. Toată lumea a fost mulţumită. Piloţii au trecut chiar la o partidă aeriană de swing: români au zburat cu aeronavele F 16, iar americanii s-au chinuit cu bătrânul MIG 21 Lancer. Şi pentru că în orice război, cu excepţia celui din Vietnam, SUA câştigă, chiar şi din acest exerciţiu americanii au ieşit învingători.

Americanii au venit cu aeronavele F 16 la Câmpia Turzii


„Important e să ne cumpăraţi avioanele”

Ministrul ochelarist al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a spus cu înflăcărare: “Vă anunţ că am accelerat procesul de achiziţie a avionului multirole (referindu-se chiar la avioanele F16, de care americanii vor să scape şi să le înlocuiască cu F35-urile mai moderne). Accelerare înseamnă că procesul se va derula rapid şi nu va dura opt ani, ci va dura două luni şi vom lua cu certitudine o decizie.” Cu alte cuvinte, Guvernul a decis să-I dea licuriciului cel mare o trufanda de circa 1 miliard de dolari, cumpărându-i vechiturile. Şi dacă totul a fost bine, şi Gittenstein s-a arătat mulţumit, spunând că „guvernele vin şi pleacă”, importantă fiind însă relaţia de parteneriat dintre cele două ţări, a se traduce “important e să de cumpăraţi avioanele”.


Americanii şi-au arătat muşchii de pe Hummer

Americanii au cucerit My Way-ul
Când au auzit de relaţii de parteneriat, 10 americani desprinşi din Top Gun, dar nici pe departe la fel de arătoşi precum Tom Cruise, au şi decolat de la Câmpia Turzii şi au ajuns direct în clubul My Way. Fetele 30 plus din My Way au fost luate prin învăluire de americani, care au lăsat gecile de piele a la Tom Cruise şi le-au înlocuit cu cămăşi în carouri, pesemne băieţii fiind din zona rurală a Texasului. Faptul că sunt mai degrabă iubitori de country, decât de alte tipuri de muzică, a reieşit şi din dansul lor, care a stârnit nedumerire printre fetele din oraşul de pe malul Someşului. Americanii, însă s-au simţit bine.


Nu, nu este Cuba Gooding Junior, este doar un pilot american venit la Câmpia Turzii

„Baby, te fac cu un Big Mac”
Au băut de au stins şi s-au distrat. Toţi au fost satisfăcuţi. Cei care n-au reuşit să convingă tinerele domnişoare să meargă la un BigMac, au avut mai mult succes pe Calea Turzii, unde fetele au lucrat, din greu, pentru export. De departe cel mai popular american a fost negrul în tricou verde care seamănă cu Cuba Gooding Junior. După ce le-a cerut în căsătorie, în ritm de hip hop, pe jumătate dintre fetele din club, acesta a fost arestat de o clujeancă hotărâtă până sâmbătă seara. Din informaţiile pe care le avem până acum, era cât pe ce să fie declarat “Pierdut în misiune”.

One thought on “EXCLUSIV Militarii americani au testat MIG-urile la Câmpia Turzii, apoi clujencele în My Way

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.