Expozitie de lego la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu ocazia aniversarii a 700 de ani de istoria a Clujului

etnologia galactica expozitie lego muzeul etnografic 2016Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca si Asociaţia Brickenburg va invită să vizitaţi în intervalul 30 mai – 5 iunie, traditionala expoziţie a fanilor LEGO®, Ethnologia Galactica.

Constituind una din principalele manifestari de acest gen din Europa Centrala si de Est, evenimentul reuneste lucrari originale realizate de membri ai 5 LEGO® Users Groups din Romania, Serbia si Ungaria si va marca evenimente importante, cum ar fi aniversarea a 700 de ani de istorie a Clujului ori aniversarea a 50 de ani de la punerea pe sine a primului tren LEGO(R) motorizat.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO® si vor putea asista la concursul de maşini de teren, iar cei mai tineri vor avea posibilitatea sa participe la concursurile de indemanare, creativitate si viteza care se vor desfasura pe parcursul evenimentului.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 30 mai – 5 iunie, intre orele 11:00 si 19:00, iar pretul unui bilet este de 3 lei.

În data de 1 iunie copiii pana la vârsta de 14 ani impliniţi anul acesta au acces gratuit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.