Fără adversar în amicale – Un nou succes pentru „U” Cluj: 6-1 cu Unirea Dej

Universitatea Cluj a reuşit să bifeze a triea victorie consecutivă în stagiul de pregătire local, învingând-o cu 6-1 pe Unirea Dej, sâmbătă, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, partidă care a durat 105 minute. 

Florescu a fost cel care a deschis scorul în prima repriză, iar Ene şi Goga au majorat diferenţa la 3-0, ultimul dintr-un penalty. Golul de onoare al oaspeților a fost o super-execuție semnată de Itu, în timp ce Ene a realizat „dubla” înaintea pauzei și a ajuns la a patra reușită în tricoul alb-negru.

Repriza secundă a înceut cu ratarea lui Hațiegan, dar tânărul jucător şi-a luat revanşa la o lovitură liberă executată direct în vinclu. Ultimul gol a zilei a fost înscris de Hordouan,  după „assist-ul” aceluiași Hațiegan.

Miercuri, cu începere de la ora 12:00, echipa noastră va primi vizita colegei de serie Metalurgistul Cugir. Partida este programată în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Antrenorii Adrian Falub și Marius Suller au aliniat astăzi următoarele echipe:

Prima repriză (30+30 min): Dinu – Takacs, Onicaş, Cordoş, Manu – Florescu, Micaş – Ursu, Greu, Goga – Ene. Au mai jucat: R. Pop, Hordouan

Repriza secundă (45 min): Pop – Chiş, Telcean, Dan L, Potcoavă – Saroşi, Miholca – Hordouan, Văsălie, Salcău – Hațiegan. A mai jucat: Gorcea

Celelalte rezultate din „amicalele” iernii

“U” – Sticla Arieșul Turda 7-0
“U” – Unirea Alba Iulia 3-1

Foto © Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.