Festivalul HOLI va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor

Deşi iniţial a fost anunţat pe Valea Gârbăului, festivalul Holi s-a mutat pe platoul Sălii Sporturilor, în data de 17 mai 2014.

holi festival tour cluj

Ce nume de pe line up au fost confirmate oficial: Milk & Sugar | Ştefan Biniak, DJ Optik | Virgil, Rosario Internullo, Bodo Neumann, A.N.N.A. | SHUT UP.

HOLI este un festival de muzică electronică, house şi mixuri incendiare, care face parte dintr-un turneu naţional ce va strabate 8 oraşe – Timişoara (7 iunie), Sibiu (14 iunie), Craiova (21 iunie), Braşov (5 iulie), Iaşi (12 iulie), Constanţa (9 august), Bucureşti (23 august).

Holi Romania Tour reprezintă un festival de primăvară inspirat dintr-un eveniment asemanator din India, ce simbolizează victoria mistică a binelului împotriva răului, care se petrece în ultima zi cu lună plină (Purnima). Foarte important de retinut este faptul ca Holi Romania nu este un eveniment religios si nu promoveaza nici un aspect religios sau grup religios.

Festivalul incepe de la ora 12.00 si se incheie la 22.00, iar cateodata dupa festival petrecerea poate continua intr-un club local.

Biletele vor costa 70 de lei si vor fi puse in vanzare prin reteaua bilete.ro. Astfel vor putea fi achizitionate atat online cat si prin reteaua de puncte comerciale partenere bilete.ro din Cluj-Napoca: Inmedio, Germanos si Posta Romana.

Holi este dedicat numai persoanelor peste 18 ani.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial holi-romania.ro.

 

One thought on “Festivalul HOLI va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.