PDL organizează un miting la Cluj sambata, 22 martie

PDLAl doilea miting antiguvernamental dupa cel din februarie, de la Bucuresti, initiat de Partidul Democrat Liberat (PDL) va avea loc, sambata, 22 martie, incepand cu ora 11:00, la Cluj-Napoca.

„În 22 martie vom organiza un miting de amploare. Sperăm să putem duce din toată Transilvania peste 20.000 de oameni, care să manifeste împotriva guvernării Ponta 3, împotriva continuării actului de guvernare neperformant al actualilor guvernanţi, împotriva încercărilor de a majora în continuare şi de a stabili noi taxe şi accize care să împovăreze populaţia României”, a declarat Ioan Oltean.

Ioan Oltean, care este şi preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud, a adăugat că din acest judeţ vor participa în jur de 1.000 – 1.500 de persoane, pe care le-a numit, din greşeală, „contestatari ai Guvernului Boc”, după care a revenit asupra declaraţiei. „Am rămas pe… (…) Sperăm să nu mai fie nevoie să fie contestat niciodată Guvernul Boc, dacă va mai fi vreodată un asemenea guvern şi sper să mai fie”, a spus Oltean.

Potrivit liderului democrat-liberal, următoarea acţiune de amploare a partidului va fi lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, programată să aibă loc în data de 30 martie, la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.