Fiesta fanilor lui Liverpool din Cluj după câștigarea Champions League! VIDEO

Fanii din Cluj-Napoca ai clubului englez Liverpool s-au strâns sâmbătă seara, 1 iunie, pe terasa localului Irish O’Peters din Piața Muzeului pentru a urmări marea finală Champions League cu Tottenham, iar la final au sărbătorit așa cum se cuvine câștigarea trofeului celei mai titrate competiții inter-cluburi după victoria cu 2-0.

Proprietarii localului au proiectat meciul pe peretele Casei Matei, iar suporterii s-au adunat pe pietonala din fața terasei pentru a urmări partida.

Îmbrăcați în culorile favoriților și cu nelipsitul fular la gât, câteva sute de fani ai „Cormoranilor” au sărbătorit victoria favoriților, au cântat de a răsunat tot centrul Clujului, au aprins torțe și au trăit la intensitate maximă bucuria că Liverpool a devenit noua Regină a Europei.

Din reperteroriul lor nu a lipsit și celebrul imn You’ll never walk alone, numele lui Mohammed Salah, autor al golului din penalty în minutul 1, al antrenorului Jurgen Klopp, dar și al belgianului Divock Origi, cel care a adus liniștea pe tabelă pentru Liverpool cu reușita sa din minutul 87 și a pecetluit soarta finalei, au fost strigate de către suporteri.

eClujeanul.ro a luat parte la fiesta suporterilor și vă oferă câteva înregistrări:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.