Fii voluntar în cea mai lungă noapte din oraș! Cluj Never Sleeps caută voluntari pentru noaptea care schimbă ritmul orașului

Cluj Never Sleeps deschide selecția de voluntari pentru toți cei care vor să se implice în organizarea evenimentului din 20 spre 21 iunie: o noapte de activități culturale, concerte și spectacole în spații publice.

apel-voluntari-cluj-never-sleeps
Experiența de voluntariat la Cluj Never Sleeps înseamnă șansa de a participa într-un program care schimbă, în 15 ore de activități intense, ritmul orașului, și a de pătrunde în culisele zecilor de evenimente organizate – de la instituțiile cu tradiție ale orașului până la scena mai puțin cunoscută a culturii tinere și independente.

Selecția este deschisă tuturor doritorilor, indiferent de experiență sau de vârstă. „Cel mai important lucru pentru un voluntar Cluj Never Sleeps este să creadă în ideea Clujului așa cum îl vedem în 2015: Capitală Europeană a Tineretului, o comunitate activă, în care în fiecare zi – și noapte! – se întâmplă ceva nou. Cu ajutorul lor, vom crea un punct de întâlnire între clujeni, turiști, marile instituții de cultură, organizații tinere și toți cei care își doresc un oraș viu și dinamic”, spune Andreea Iacob, coordonator voluntari Cluj Never Sleeps.

Dacă unii voluntari își vor începe activitatea din data de 17 iunie, cei mai mulți vor fi solicitați să dea o mână de ajutor doar în ziua evenimentului propriu-zis. Toți participanții vor primi un certificat prin care experiența lor va fi recunoscută.

Cei care își doresc să trăiască altfel unul din evenimentele din programul oficial al Capitalei Europene a Tineretului 2015 sunt invitați să completeze formularul online disponibil la acest link, până în data de 10 iunie.

Din zecile de proiecte înscrise în luna mai pentru finanțare în cadrul Cluj Never Sleeps, 24 au fost selectate pentru eveniment, din care 13 vor primi finanțare din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Spectacole vor susține și cele mai mari instituții culturale din oraș, iar noaptea va include și evenimentelor speciale: o ședință extraordinară a Consiliului Local într-un spațiu neconvențional, transport public pe parcursul întregii nopți, cel mai mare pub crawling din România, brunch pe plaja Grigorescu, activități sportive și multe altele.

Proiectul Cluj Never Sleeps este coordonat de Federația SHARE Cluj-Napoca și este unul dintre proiectele strategice ale programului de interes național „Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului”. Mai multe informații, pe site-ul oficial Cluj Never Sleeps.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.