FISC #6 – Urmează un nou maraton de stand-up comedy cu cei mai în vogă comedianţi din România, la Casa de Cultură a Studenţilor!

A șasea ediție a Festivalului Internațional de Stand-Up Comedy promite o săptămână de pomină și râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, în perioada 5-11 noiembrie 2018.

Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Bobi Dumitraș și Raul Gheba. Cei 5 maeștri ai umorului fin te vor purta printr-o călătorie ce te va da pe spate atât la propriu cât și la figurat. Bilete online (30-40 lei):

Săptămâna comediei continuă marți cu un spectacol pus în scenă de Mihai Bendeac și trupa sa. Spectacolul de comedie „Bani din cer”, aduc în premieră la Cluj Napoca, va dezvălui spectatorilor comicul situațiilor și ideea perfectă de farsă. Bilete online (80-120 lei).

Pe 7 noiembrie Teo, Vio și Costel preiau legătura cu 2 show-uri, unul de la ora 19 și unul de la ora 21. Festivalierii trebuie să fie pe fază aici, căci urmează multe surprize pentru ei. Bilete online (50-75 lei).

Alexandru Banciu, Maria Popovici, câștigătoarea ediției iUmor din 2016 și Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie „Beton” ne vor oferi un show de zile mari joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00. Bilete online (30-40 lei).

Vineri, 9 noiembrie, ne delectăm cu un show de stand-up marca noua generație de comedianți, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionuț Rusu și Gabriel Gherghe. Pentru cine nu știe, influencerii, like-urile și stand-up comedy merg mână în mână așa că hai să auzi cele mai noi și proaspete glume. Bilete online (30-40 lei).

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, două nume consacrate ale comediei românești vor ridica sala în picioare. Radu Pietreanu este actorul român ce are în spate 22 de ani de Vacanța Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii românesti și Doru Octavian Dumitru, maestrul comediant care a testat libertatea în umor, invățând de la Billy Crystal și Whoopie Goldberg. Bilete online (30-40 lei).

Tot sâmbătă, de la ora 21:00, îi așteptăm pe Alex Mocanu, Radu Isac și Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului „Suge-o Ramona” și realizator al matinalului Kiss Fm, pentru un umor de calitate, glume peste glume și o sală scuturată bine de aplauze. Bilete online (30-40 lei).

Ultima zi de festival îi aduce în fața voastră pe Dan Ţuţu Oficial, Cosmin Natanticu și Dan Badea. Cei trei vor face un spectacol ce promite să nu te lase să pleci fără o porție numai bună de râs.  Bilete online (50-60 lei).

Biletele se pot achiziționa cu acces pe zile, sau la pachet pentru toată săptămâna 5-11 noiembrie. Mai multe informații găsiți pe http://fiscul.eu/. Nu-ți fă planuri pentru 5-11 noiembrie, te preluăm noi de aici. Bilete online la pachet (189-239 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.