Fiul lui Gore, Sami David, a înjunghiat un bodyguard în clubul Romantic

Un agent de securitate de la firma Scutul Negru a fost înjunghiat în noaptea de miercuri spre joi în clubul Romantic din Cluj. Atacatorul acestuia a fost nimeni altul decât fiul temutului interlop Gore, Sami David.

sami david, fiul lui gore

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi va fi cercetat pentru tentativă de omor.

„La data de 26 iunie, ora 04:07, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că într-un local public situat pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie. Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la unitatea de primi urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, persoana implicată a fost identificată ca fiind un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca, în cauză efectuându- se demersurile necesare în vederea depistării acesteia. Cercetările se continuă pentru documentarea întregii activităţi infraţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de ‘omor’, faptă prevăzută de Codul penal”, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj.

Agenţii de la Scutul Negru l-au imobilizat pe agresor şi l-au predat jandarmilor sosiţi la faţa locului.

Potrivit surselor judiciare, Sami David a venit în Romantic, în jurul orei 4 dimineaţa, dar a fost poftit afară de agenţii de pază, nefiind lăşat să intre deoarece a mai provocat un scandal în urmă cu trei săptămâni. Atunci, fiul lui Gore a fost implicat într-o bătaie cu mai mulţi tineri din Mărăşti, conduşi de un anume „Picaciu”, scrie stiridecluj.ro.

În decembrie 2012, ICCJ l-a condamnat pe tatăl tânărului, Marius David, zis Gore, la 10 ani de închisoare, după ce l-a înjunghiat în noaptea de 8 spre 9 august 2011 pe Augustin Câmpean, un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.