Fiul prinţului William si al Ducesei de Cambridge se va numi George Alexander Louis

Printul-William-si-Kate-MiddletonFiul prinţului William şi al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se va numi George Alexander Louis, anunţă Palatul regal, citat de CNN.

Cuplul princiar a aşteptat două zile înainte de anunţarea deciziei privind prenumele bebeluşului regal.

Potrivit BBC, regina Elizabeth a II-a a fost prima care a aflat numele bebeluşului, miercuri dimineaţă. Prinţul William şi ducesa de Cambridge se află în prezent la reşedinţa familiei Middleton, în Bucklebury, Berkshire, după ce au petrecut o noapte la Palatul Kensington.

Titlul oficial pe care îl va deţine fiul prinţului William va fi „Alteţa sa regală prinţul de Cambridge”, a confirmat Casa regală britanică.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Marţi dimineaţă, prinţul William declara că el şi soţia sa, Catherine, sunt „mai fericiţi ca niciodată”, după venirea pe lume a primului lor copil.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a ajuns miercuri, puţin după ora locală 11.00 (13.00, ora României), la Palatul Kensington din Londra, pentru a-l vedea pe primul ei strănepot, care a părăsit marţi seară maternitatea alături de părinţii săi, prinţul William şi ducesa Catherine. Marţi seară, suverana britanică se declara „încântată” de venirea pe lume a primului ei strănepot.

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, s-au deplasat marţi după-amiază la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele şi ducesa de Cambridge şi pe bebeluşul acestora. „E minunat, absolut formidabil”, a declarat prinţul Charles. Vizita prinţului de Wales şi a ducesei de Cornwall a avut loc la aproximativ două ore după cea a soţilor Carole şi Michael Middleton, primii care au mers la maternitate. Părinţii ducesei de Cambridge au afirmat după vizită că nepoţelul este „absolut frumos” şi că părinţii se descurcă „de minune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.