Sorin Apostu își poate afla azi sentința

Sorin ApostuFostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, împreună cu soția sa și omul de afaceri Călin Stoia își așteaptă azi sentințele în dosarul de corupție in care sunt anchetati.

Procesul desfasurat la Curtea de Apel Mureș s-a încheiat la data 1 iulie, judecătorii si-au luat timp pentru deliberare. Procurorii au solicitat, la ultimul termen de judecată, pedepse cu executare în timp ce avocații celor trei au cerut achitarea.

Sentinta va putea fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sorin Apostu a fost trimis în judecată, în stare de arest, într-un dosar în care a fost acuzat de luare de mită în formă continuată (18 acte materiale), complicitate la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale), trafic de influenţă în formă continuată (21 acte materiale), instigare la spălare de bani în formă continuată (23 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (23 acte materiale) şi primire de foloase necuvenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.