Iulius Mall te invită să te relaxezi în Chill Garden, la Electric Castle

Eşti pregătit de super fun? Iulius Mall Cluj te invită în Chill Garden, zona cool de relaxare din cadrul festivalului de muzică Electric Castle. Vino echipat cu bună dispoziţie, iar noi te vom răsplăti cu oferte pe măsura pasiunii tale.

Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea iubitorilor de muzică şi shopping prezenţi la Electric Castle, care se desfăşoară în perioada 25 – 28 iunie 2015, la Castelul Bánffy de la Bonţida, cu un spaţiu de destindere prietenos cu mediul şi plin de energie. Chill Garden include zece mese realizate din europaleţi din lemn, fotolii şi băncuţe create din materiale promoţionale reciclate şi candele handmade din conserve perforate, a căror formă şi lumină vor da culoare zonei. Astfel, dacă te dor picioarele de la dansat pe ritmurile idolilor tăi, te poţi relaxa în Chill Garden, în compania muzicii bune.

Şi pentru că ştim că eşti fan muzică, dar şi shopping, te aşteptăm la cumpărături la oferte special create pentru tine. Pe baza brăţării primite la Electric Castle, în perioada 25 iunie – 1 iulie vei beneficia de promoţii de până la 50% la mai multe magazine din Iulius Mall Cluj. Catalogul complet al reducerilor este disponibil la Centrul Info şi la magazinele participante, iar în format electronic poate fi consultat pe pagina de Facebook şi pe site-ul Iulius Mall Cluj sau în aplicaţia pentru smartphone Monster Sales. Mai mult, pentru că distracţia este tot ceea ce-ţi doreşti, aceeaşi brăţară îţi asigură o sesiune gratuită de distracţie pe trambulinele Iulius Jump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.