Trăiește cea mai tare experiență muzicală a verii! Zilele Prieteniei Bergenbier, a treia ediție.

După două ediții de succes, Bergenbier continuă și anul acesta sărbătoarea prieteniei cu 12 zile pline de muzică bună, distracție și multe surprize, în 6 orașe din țară. A treia ediție a Zilelor Prieteniei Bergenbier debutează cu un concert spectaculos pe 4 iulie, la București, în Piața Constituției, continuând în același ritm și în următoarele 5 orașe: Iași (11-12 iulie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (18-19 iulie, Piața Unirii), Brașov (25-26 iulie, Piața Sfatului), Craiova (1-2 august, Piața Mihai Viteazul) și Constanța (15-16 august, Plaja Modern).

După cum ne-a obișnuit deja, Bergenbier va aduce pe scena Zilelor Prieteniei cele mai importante trupe din muzica românească. Experiența acestei veri se trăiește pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska și punk-rock. Astfel, în fiecare oraș în care seria de concerte ajunge, pasionații de muzică îi vor putea vedea live pe Vița de Vie, Șuie Paparude, Zdob și Zdub, R.O.A. Coma, Zob, C.T.C, E.M.I.L, Ska-nk și alte 15 trupe prietene.

În 2013 seria de evenimente a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară, iar în 2014 peste 250.000 de prieteni au fost alături de noi la cele 10 concerte organizate. În acest an, peste 200.000 de prieteni sunt așteptați la ”Zilele Prieteniei Bergenbier, să cinstească o bere rece în cele 6 orașe în care concertele sunt programate.

Bergenbier pregătește pentru cea mai tare experiență muzicală a verii momente speciale și multe surprize, care vor fi dezvăluite în perioada următoare. O noutate o reprezintă aplicația de mobil, Bergenbier 4friends, dezvoltată de către Bergenbier special pentru seria de concerte. Fanii vor putea interacționa cu artiștii și vor putea avea la îndemână toate detaliile despre fiecare dintre cele 6 concerte. Aplicația este valabilă în acest moment pentru telefoanele cu sistem de operare Android, în curând putând fi descărcată și pe telefoanele cu sistem de operare iOS.

Printre trupele deja consacrate pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier, vara aceasta ni se alătură băieții de la Zdob și Zdub. Roman Iagupov împreună cu membrii trupei vor interpreta piese cunoscute ca moldovenii s-au născut, Dj Vasile, Țiganii și OZN-ul, Bună dimineața sau Everybody in the Casa Mare. De asemenea, Bergenbier pregătește o surpriză pentru fanii trupei E.M.I.L., aceștia urmând să interpreteze în premieră, pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier, piese de pe cel mai recent album al lor, intitulat I M E N S.

Pe 18 și 19 iulie așteptăm toți fanii trupelor prezente pe scenă în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a cinsti un Bergenbier rece ca gheața.

Zilele Prieteniei Bergenbier_Cluj-Napoca_18-19 iulie-w800-h600

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.