Flagrant in Piata Marasti? Politistii Sectiei 2 au oprit o ambulanta care transporta bani marcati cu MITA! – EXCLUSIV – UPDATE

UPDATE: „Nu s-a intamplat nimic ilegal la acel caz. Echipajul de pe ambulanta a solicitat ajutorul politistilor pentru a lua in evidenta suma mare de bani avuta asupra sa pacientul care a avut nevoie de ingrijiri medicale”, au relatat reprezentatii Politiei Cluj.

***

Un echipaj medical de urgenta a fost oprit astazi, in jurul orei 13, in statia de autobuz din Piata Marasti de o masina de politie apartinand Sectiei 2 a municipiului Cluj-Napoca.

Un cititor ne-a relatat ca politistii au gasit in incinta ambulantei mai multe bancnote care la lumina unei lampi cu ultraviolete au aratat ca erau marcati cu MITA.

„In momentul in care echipajul de pe ambulanta a observat ca fac poze au inchis usile si s-au indepartat de ambulanta”, ne-a scris un martor ocular.

ambulanta politie mita marasti2

ambulanta politie mita marasti

5 thoughts on “Flagrant in Piata Marasti? Politistii Sectiei 2 au oprit o ambulanta care transporta bani marcati cu MITA! – EXCLUSIV – UPDATE

  1. Bai nesimtitilor…! Cum puteti asa jigni niste oameni ? Exclusivul e in capul vostru atat! Oamenii astia sunt chemati sa AJUTE !. Politia a fost chemata TOCMAI PENTRU CA CETATEANUL AVEA O SUMA MARE DE BANI, DE CATRE ECHIPAJUL AMBULANTEI! CUM PUTETI DENIGRA ASA? CREDETI CA NU PUTETI FI DATI IN JUDECATA PENTRU DEFAIMARE ! ACESTI OAMANI AJUTA !
    Domnilor falsi ziaristi!! Controlati va rog ceea ce scrieti ! Controlati EXCLUSIVUL! altfel va veti caracteriza pe voi !
    STIRILE FALSE SI DEFAIMAREA IN SPATIUL PUBLIC SUNT PASIBILE DE PENAL !!

    Vreti reclame cu plangeri la politie contra „ziarului „?

  2. RUSINE sa va fie!!!!!!! cum puteti scoate asa ceva fara sa cereti si parerea celor implicati in acel eveniment (un telefon la sectia de politie care s-a prezentat la caz era suficient) ……..ne mai miram de ce merge tara asta asa si de ce ne pleaca oamenii buni ……..din cauza acestor persoane care nu au altceva de facut decat sa stea cu telefonul in mana si sa scoata numai aberatii pe gura ……… de ce acel \\\”martor ocular\\\” nu a vazut ca echipajul de politie este chemat de echipaj de la ambulanta ……ca acel echipaj era acolo de ceva vreme ……..ca politia nu a orpit echipajul aflat in misiune …………RUSINE RUSINE RUSINE ……… sunteti de rasul curcilor cu ce presa faceti cu astfel de cazuri vreti sa iesiti in fatza nu faceti decat sa va faceti de rusine …….. asta nu e presa asta e e mizerie …..dati in niste omanei care poate in ziua respectiva pleaca acasa fara sa-si mance si pachetul pus din cauza atator cazuri minim 10 – 12 pe zi in 12 ore ……..e usor oameni buni sa deschidem gura si sa dam aberatii la ziar ………si domnii ziaristi sa \\\”scrie\\\” fara sa ceara si dreptul la opinie a celor care au fost la caz …………nu mai am cuvinte inbca o data RUSINE RUSINE RUSINE …….. TREZITI-VA OAMENI BUNI SI NU MAI CREDETI TOT CE ZICE SI VA TRIMITE TOTI DEMENTI (CA ALTFEL NU LE POT SPUNE)CARE ERAU SI EI IN ZONA SI CE SA FAC MAI BINE DECAT SA FACA SI EI O POZA SI SA O DEA LA ZIAR. TREZITI-VA TREZITI-VA !!!!!!!! SI PENTRU DOMNII DE LA ZIAR RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!!!!!!!!

    1. nu trebuia sa aduceti completari daca va interesati ianinte de a da stirea la organele in drept ….era foarte simplu in loc sa denigrati o institutie si niste oameni care fac tot posibilul sa duca un caz la bun sfarsit fara sa se intample tocmai ceea ce ati scris voi …. RUSINE inca o data…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.