Florentin Pera, înaintea primului meci din 2017 pentru handbalistele Universității Cluj

Antrenorul echipei de handbal feminin a Universității Cluj, Florentin Pera, a făcut o radiografie înaintea partidei cu ASC Corona 2010 Brașov, de vineri, 6 ianuarie, din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale.

Antrenorul Clujului consideră că îi așteaptă un joc dificil la Brașov, dar pot emite pretenții la un rezultat pozitiv.

„Ne așteaptă un joc dificil la Brașov având în vedere că întâlnim una dintre pretendentele la podiumul Ligii Naționale. Brașovul în ultimii trei ani s-a bătut pentru medalii, le-a și obținut pe cele de bronz. Dar eu cred că echipa noastră poate emite pretenții la Brașov, în ciuda faptului că întâlnim un adversar valoros, atât prin prisma faptului că în ultima perioadă echipa a avut consistență în joc, am confirmat prin rezultate foarte bune în pregătiri, cât și datorită faptului că în jocurile cu echipele valoroase, de top în Liga Națională, atât în ce oficiale cât și în cele de pregătire, fetele s-au mobilizat și am încredere că vor face tot ce este posibil pentru a scoate un rezultat pozitiv. Am încredere în fete, ne dorim să intrăm cu multă motivație și unitate în echipă și să dăm tot ce este mai bun pentru obținerea unui rezultat care să ne confere o poziție mai sus în clasament”, a declarat tehncianul handbalistelor universitare, Florentin Pera pentru u-cluj.ro.

Partida dintre Corona Brașov și Universitatea Cluj este programată cu începere de la ora 20:00 în Sala D.P. Colibași din Brașov și va fi televizată de Digi Sport 1 și Dolce Sport 2.

„U” Cluj se află pe locul 10 în Liga Națională, cu 11 puncte, în timp ce brașovencele ocupă poziția a 5-a, cu 16 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.