Fostul portar de la „U” Cluj, Robert Veselovsky, strânge fonduri pentru un tânăr rănit în Colectiv

Unul dintre cei mai iubiți jucători străini din istoria Universității Cluj, portarul Robert Veselovsky, strânge bani pentru Pavlos, un tânăr în vârstă de 16 ani care a fost grav rănit în incendiul din clubul Colectiv.

„Eroul nostru, Pavlos, a fost grav ranit, a suferit operație după operație, iar acum se reface. Anul trecut, am început o campanie, este posibil să fi citit despre ea cu câteva luni în urmă. Ideea este că am făcut câteva tricouri cu Robert Veselovski #33, pe care le-am vândut, și toți banii au mers la Pavlos, prietenul nostru. Vestea cea mare este că de miercuri puteți găsi acele tricouri în magazinul oficial Nea Salamina Ammochostos A. C. Costul este de 18 de euro, iar toate fondurile vor merge la Pavlos, prietenul nostru. În acest moment au mai rămas doar 8 tricouri, dar putem face mai multe. Deci, ce spuneți ?”, a spus Veselovsky pe pagina oficială de facebook.

În data de 30 octombrie 2015, 64 oameni și-au pierdut viața în incendiul din clubul bucureștean Colectiv. Tânărul Pavlos a fost grav rănit în timpul catastrofei, acesta riscându-și viața pentru a-și salva cel mai bun prieten, care era în scaun cu rotile.

Veselovsky a apărat buturile Universității Cluj între 2013 și 2015, ajungând până în finala Cupei României cu echipa clujeană în 2015, fiind învins atunci de Steaua.

Slovacul evoluează în prezent la Nea Salamina, din Cipru.

„Pavlos s-a născut de fapt în Cipru”, a mai punctat „Vese” la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.