UPDATE – Alertă cu BOMBĂ la VIVO!, fostul Polus Center! Un colet suspect i-a pus pe jar pe polițiștii clujeni – Poziția oficială

Centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca, fostul Polus, a fost evacuat în cursul amiezii din cauza unei alerte cu bombă venite prin intermediul telefonului unic de urgență 112.

POZIȚIA OFICIALĂ Vivo! Cluj-Napoca

„În urma unui apel telefonic ce anunța existența unui posibil material explozibil în cadrul centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca, Poliția s-a prezentat în incintă pentru a investiga zona în cauză.

Zona respectivă a fost imediat evacuată. În urma investigației, alarma s-a dovedit a fi una falsă, iar zona
restricționată a fost redeschisă.

În tot acest interval, echipa care asigură ordinea și paza centrului a colaborat cu Poliția pentru a garanta
siguranța clienților”, a precizat echipa de Property Management CBRE. 

Știrea inițială

Accesul clienților a fost restricționat în zona magazinelor, iar polițiștii au început să facă verificări.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului.

Reprezentanții ISU Cluj au spus că nu au fost alertați prin 112, dar că au primit telefoane de la cetățeni. „Nu am fost anunțați de nimic, dar am primit telefoane prin care am fost întrebați. Cei de la dispecerat nu au fost anunțati oficial de nimic”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

„În jurul orei 13:45, am primit o sesizare prin care a fost anunţat faptul că în centrul comercial este o geantă suspectă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au delimitat zona. Deocamdată nu a fost identificată o astfel de geantă. Verificările continuă”, spun reprezentanţii IPJ Cluj. 

Oamenii legii mai spun că a fost identificat bărbatul care a făcut sesizarea. Are 28 de ani şi este din Timişoara. Acesta va fi condus la audieri. 

Polițiștii și oamenii de ordine au început să permită accesul publicului în toate zonele. Suspiciunile au fost în zona fântânii de la intrare în Polus Center, unde s-ar fi aflat un pachet suspect.

Autoritățile nu au făcut niciun comentariu oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.