Echipa de volei feminina a LPS Cluj, calificata la Turneul Final de junioare III

Echipa de junioare III (Sperante – jucatoare nascute in anii 1999 si mai mici) a Liceului cu Program Sportiv Cluj s-a calificat in premiera la Turneul Final al Campionatului National de volei feminin.

LPS Cluj echipa sperante junioare III

Echipa antrenata de clujeanca multipla campioana nationala Honorina Borojni va evolua la Turneul Final in seria I alaturi de CS Dinamo Romprest Bucuresti, CS Constructorul Familia Bucuresti, CSS 2 CNE Baia Mare.

In seria a II-a vor lupta pentru medaliile nationale, echipele: CSSS 5 Bucuresti, CSS Targu Mures, CSS Blaj, CSS Lugoj.

Turneul Final va avea loc in perioada 12 – 16 aprilie 2014, locatia nefiind stabilita deocamdata.

Performanta este cu atat mai meritorie cu cat echipa de junioare III este cea mai tanara formatie din campionat, avand in componenta fete nascute in anii 2000 si mai mici. De asemenea toate jucatoarele sunt eleve la Liceul cu Program Sportiv Cluj.

Echipa de junioare III (Sperante) a LPS Cluj este formata din: Dana Ochis (capitan), Aura Rosca, Denisa Ispas, Olivia Momeu, Narcisa Maria Pop, Maria Bota, Noemi Jalgoczy, Raluca Codori, Iris Porca, Alexandra Dolha, Roxana Bonda, Teodora Magier. Antrenor: prof. Honorina Borojni.

Si echipa de minivolei (fete nascute in 2001 si mai mici) a LPS Cluj a obtinut o performanta remarcabila, ajungand pana la Turneul Semifinal de la Sibiu, acolo unde s-a clasat pe locul 3 in serie.

Echipa de minivolei este formata din: Roxana Bonda(capitan), Andreea Morar, Natalia Stanciu, Teodora Magier, Cristina Mihaly, Alexandra Mihaly, Cristina Bisag, Diana Pop, Oana Rusu, Dana Muresan, Ana Budusan. Antrenor: Honorina Borojni.

echipa minivolei feminin lps cluj

One thought on “Echipa de volei feminina a LPS Cluj, calificata la Turneul Final de junioare III

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.