Fotbalul dejean ar putea fi salvat! Paul Papp si Dan Bucsa au infiintat o Scoala de Fotbal pentru copii

Incepand din acest an, copiii din localitatea Dej se vor putea pregati la Scoala de Fotbal „Papp & Bucsa”, infiintata de internationalul stelist Paul Papp si Dan Bucsa, fostul mijlocas al Universitatii Cluj, transferat recent de formatia maghiara pregatita de Vasile Miriuta, Gyor ETO FC.

scoala de fotbal papp si bucsa

Stelistul Paul Papp a declarat pentru dejeanul.ro ca in aceasta scoala de fotbal se vor putea pregati copiii intre 7 si 13 ani si vor avea toate conditiile de pregatire si echipamente necesare pentru a face performanta.

„Eu si Dan Bucsa vrem sa ajutam Dejul pentru ca de aici am plecat! Vrem sa facem ceva pentru orasul nostru pe care il iubim. Vrem sa facem ceva aici la Dej, chiar daca unii nu ne dau nici o sansa si nu au incredere in acest proiect. Va asigur ca atat eu si Dan, plus intreaga echipa pe care am ales-o, o sa ne dam tot interesul ca acest proiect sa aiba viitor si va asiguram ca asa va fi. Iubim prea mult fotbalul si copiii, nu are de ce sa nu iasa bine”, a declarat Paul Papp.

Selectia va fi realizata in continuu, astfel incat tot mai multi copii pasionati de fotbal din Dej sa aiba sansa sa practice sportul pe care il indragesc. Pentru inceput, la Scoala de Fotbal „Papp & Bucsa” vor fi trei antrenori, un preparator fizic si un antrenor de portari, iar in viitorul apropiat cei doi fotbalisti isi doresc infiintarea unui campus la aceasta scoala de fotbal, unde sportivii vor putea primi hrana adecvata si se vor putea vitaminiza.

„Am fi foarte mandri sa realizam ceea ce ne-am propus, adica sa oferim un viitor mai bun copiilor din Dej. Noi doi suntem niste baieti care au crescut la Dej, iar  cu multa munca, seriozitate si profesionalism am ajuns unde suntem acum! Vom implementa si in cadrul scolii noastre aceasta mentalitate”, a mai adaugat Papp.

Proiectul este unul pe termen lung si va fi finantat de Primaria Dejm iar mai multi oameni de afaceri dejeni si-au aratat interesul de a ajuta financiar noua Academie de Fotbal a Dejului.

Potrivit sursei citate, primarul Dejului, Costan Morar, a declarat ca va moderniza Baza Sportiva „Obor” cu o investitie de 2 miliarde de lei, astfel Scoala de Fotbal „Papp & Bucsa” sa isi poata incepe activitatea fara probleme din aceasta vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.