FOTO: „U” Jolidon a pierdut şi a doua partidă din Liga Campionilor. 25-30 cu Gyor!

„U” Jolidon a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de puternica formaţie maghiară Gyor, cu scorul de 30-25, într-o partidă ce a contat pentru grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost neîncăpătoare, sâmbătă, la prima partidă de pe teren propriu a Universităţii, în cadrul grupelor Ligii Campionilor. Vicecampioana Europei în sezonul precedent, Gyor, nu şi-a menajat deloc starurile în partida de la Cluj şi a aliniat o echipă plină de vedete, între care se numără celebrele Anita Gorbicz, Heidi Loke, Katrin Lunde şi Jovanka Radicevic. Evoluţia foarte bună a clujencelor în prima etapă, la Ljubljana, le-au pus în gardă pe unguroaice, care au avut un început fulminant de meci, astfel că după mai puţin de 10 minute aveau un avans de cinci goluri pe tabelă (6-1). Diferenţa de scor a crescut treptat, iar victoria lui Gyor nu a fost ameninţată deloc de elevele lui Gheorghe Covaciu, care au fost conduse la pauză cu 7 goluri (20-13). Favorita la câştigarea trofeului Champions League a mai redus din turaţie în partea a doua, astfel că în repriza a 2-a Gyor a ales să-şi conserve avantajul, reuşind o victorie destul de clară: 30-25.

„A fost un meci extraordinar de greu pentru noi, cu atât mai mult cu cât am întâlnit o echipă foarte, foarte puternică. Nu întâmplător Gyor este printre favoritele la câştigarea trofeului. Noi am făcut tot ce a ţinut de noi şi cred că nu ne-am făcut de râs. Dar totuşi, parcă aşteptam altceva de la unele fete. Au răspuns doar pe jumătate la tot ceea ce le-am cerut eu să facă şi am pierdut. Oricum, felicit echipa adversă, nu degeaba are acest palmares deosebit, dar le felicit şi pe fetele mele, pentru că au încercat să ţină piept unui asemenea adversar. Iar ceea ce am văzut astăzi în sală a fost cu totul extraordinar, nu am mai văzut niciodată aşa ceva! Le mulţumim fanilor şi îi aşteptăm la meciuri în număr cât mai mare, mai ales la meciul următor cu Podravka”, a declarat antrenorul Gheorghe Covaciu la finalul partidei.

„U” Jolidon: Petroczi (7 intervenţii), Munteanu (8 intervenţii) – Senocico 7 goluri, Tivadar 4, Dincă 4, Vădineanu 3, Chintoan 2, Safta 2, Cartaş 2, Paraschiv 1.

Antrenor: Gheorghe Covaciu

Gyor: Haraldsen (4 intervenţii), Herr (13 intervenţii) – Loke 8 goluri, Lekic 8 (1 din 7m), Gorbicz 3 (1 din 7m), Amorim 3, Redei-Soos 3, Orban 3, Kovacsics 1, Radicevic 1.

Antrenor: Martin Ambros

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.