Wizz Air introduce trei curse noi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca!

Începând cu luna mai 2013 Wizz Air va pune la dispoziţia clujenilor trei noi destinaţii de zbor: Bari, Bruxelles Charleroi şi Eindhoven. Tarifele acestor curse vor avea un preţ de pornire de 93 lei. 

Decizia de a opera trei curse noi a apărut în urma achiziţionării de către compania low-cost Wizz Air a unei noi aeronave.

„Wizz Air este încântată să anunțe noile rute din Cluj spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi și Eindhoven, fiind operate de două ori pe săptămână. Tarifele noastre scăzute pe aceste rute încep de la 93 de lei și considerăm că îi vor ajuta atât pe cei care lucrează peste granițe, dar vor oferi și familiilor acces la una dintre destinațiile de plajă din Italia”, declară Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.

Cele trei curse noi vor deveni operaţionale începând cu luna mai a anului viitor. Cel mai probabil, cursa spre Bari va fi disponibilă începând cu data de 18 mai 2013, spre Bruxelles Charleroi din 18 mai 2013 și Eindhoven din 20 mai 2013.

Wizz Air nu garantează, însă, datele în care zborurile vor deveni operaţionale şi posibilitatea ca aeronava să nu fie mutată în cazul în care Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca nu va practica tarife mai flexibile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.