Gaşca lui Moş Crăciun, spectacol pentru copii la Casa de Cultură a Studenţilor

Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj va găzdui în 16 decembrie un spectacol atât pentru copii, cât şi pentru cei mari.

Gaşca lui Moş crăciun vă invită să cântaţi, dansaţi şi să vă amuzaţi alături de actorii Mircea Adriana, Alexandra Giurca, Daniela Bucşan, Andrei Ciugulea şi Laurian Manta, într-un show de divertisment remarcabil.

„Moș Crăciun lansează un anunț: se caută tinere talente pentru a-și forma „gașca de colindători”. Pe lista s-au înscris deja Rudolph, Miță Crăciunița, Spiriduș Ghiduș și Fulgisor. Cu toții vă așteaptă la cel mai vesel și mai antrenant spectacol pentru copii, și nu numai. Atât cei mari cât și cei mici sunt invitați să cânte, să danseze și să se amuze alături de noi într-un super show de divertisment. Numai cu ajutorul vostru vor putea organiza și câștiga preselecția.

Efectele de lumini și culori, boroboațele personajelor și febra pregătirilor în așteptarea lui Moș Crăciun vor fascina publicul. Și Moș Crăciun chiar va veni … Nu uitați aparatele de fotografiat!”, anunţă organizatorii.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe biletmaster.ro, sau de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.