Un tânăr din Cluj vrea să alerge 22 km de ziua lui pentru o cauză nobilă!

Un tânăr ambiţios din Cluj-Napoca care pe 5 decembrie 2017 împlineşte vârsta de 22 ani îşi doreşte să facă ceva special de ziua sa de naştere şi să se implice într-o cauză nobilă.

Este vorba de tânărul Edward Gabriel Moise, student al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul UBB, care s-a hotărât să alerge 22 km de ziua lui, dar nu singur, ci alături de prieteni şi cei pasionaţi de alergare, fie din Cluj, fie din alte oraşe.

Scopul este unul caritabil, tânărul va alerga în Parcul Central, iar cei care doresc pot susţine campania printr-o donaţie prin intermediul Bursei de Fericire (1 acţiune = 10 lei). Toate fondurile strânse vor fi donate Clinicii de Oncologie şi Radioterapie a Spitalului de copii „Marie Curie”. Cei care doresc să sprijine acest demers o pot face AICI.

Oricine este binevenit să alerge oricâți kilometri și să doneze orice sumă.

Suma de bani stransă în urma acestei campanii va ajuta la completarea bugetului final pentru achiziționarea următoarelor:

– 80 de paturi pentru chimioterapie;
– 4 camere sterile pentru pacienți cu imunitate scăzută;
– Spațiu de joacă cu bibliotecă și cinema;
– Saloane cu toalete proprii.

„Acesta ar fi cadoul ideal de ziua mea! Pentru că anul acesta nu vreau să primesc cadouri, ci cât mai multe zâmbete ale copiilor”, a scris Edward.

Mai multe pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.