Gicu Grozav, aproape de o revenire la „U” Cluj

După ce l-au cedat pe Lemnaru la Steaua, cei de la Universitatea Cluj caută soluții pentru a completa golul rămas în ofensivă.

Ultima țintă a „studenților” este Gicu Grozav (24 ani), a cărui carieră a intrat pe o pantă descendentă după transferul în Rusia, la Terek Groznîi, unde nu a jucat decât în șapte meciuri, în două dintre ele ca și titular și nu a marcat nici un gol.

LPF2011 - FCM TARGU MURES - UNIVERSITATEA CLUJ

A pierdut contactul cu echipa națională, pentru care a evoluat ultima dată în barajul de la CM 2014, cu Grecia. Salvarea sa ar putea veni de la Florian Walter, care intențiotanează să-l readucă pe Grozav la Universitatea Cluj.

Conducerea „șepcilor roșii” au făcut o ofertă oficială de împrumut pe un sezon și așteaptă un răspuns din partea rușilor.

Florian Walter l-a dus pe Grozav de la Universitatea la Petrolul Ploiești în decembrie 2012 și l-a vândut ulterior rușilor de la Terek pentru 2.100.000 milioane de euro.

Grozav a declarat în repetate rânduri că poartă Universitatea în suflet, club pentru care a evoluat în 25 de partide în sezonul 2011-2012 și a reușit 6 goluri. La Petrolul a reușit 16 goluri și a avut 47 de prezențe în tricoul „lupilor galbeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.