Azi începe turneul de 15.000 de dolari „Banca Transilvania Trophy 2014” la Winners Tennis Club

BourgueWinners Tennis Club din Parcul Rozelor va găzdui, în perioada 26 iulie – 2 august, turneul internațional futures Banca Transilvania Trophy, dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Aproximativ 100 de jucători profesioniști de tenis din 20 de țări sunt așteptați în această perioadă la Cluj, la cel de-al 8-lea turneu futures organizat de Winners Tennis Club în ultimii ani.

Competiția este structurată în două etape, prima dintre ele fiind tabloul de calificări, unde 62 de sportivi, majoritatea români, se vor întrece pentru a intra în a doua etapă a turneului, tabloul principal. In această a doua etapă, meciurile câștigate de jucători le aduc, pe lângă premiile în bani, și mult râvnitele puncte ATP. Duelurile de pe tabloul de calificări sunt programate să înceapă sâmbătă, 26 iulie, la ora 10.00, iar cele de pe tabloul principal luni, 28 iulie, ora 10.00.

Clujul este reprezentat în competiție de cinci tenismeni: Patrick Ciorcilă (jucător legitimat la Winners Tennis Club), Ciprian Porumb jr. (jucător legitimat la Tenis Club Cluj), Andras Szekely (Dinamo), Alexandru Jecan (Winners Tennis Club) și Ilie Giurgiu („U” Cluj).

Favoritul numărul 1 al turneului este francezul Mathias Bourgue (foto), aflat pe poziția 303 în clasamentul mondial ATP.

Bourgue a câștigat turneul futures Banca Transilvania Open, dotat cu premii de 10.000 de dolari, găzduit de Winners Club, în luna iunie a acestui an.

Intrarea este liberă

One thought on “Azi începe turneul de 15.000 de dolari „Banca Transilvania Trophy 2014” la Winners Tennis Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.