Ginerele lui Ioan Rus își ridică un mall pe terenul fostei fabrici de bere Ursus. Vezi cum va arăta

Vasile Pușcaș, ginerele lui Ioan Rus, va construi un centru comercial în centrul Clujului, pe terenul fostei fabrici de bere Ursus, scrie Vocea Transilvaniei, publicație controlată de Pușcaș.

Platinia Ursus 2

Ansamblu rezidențial PLATINIA va avea un mall cu 13.000 mp, 320 de apartamente și o parcare subterană pe două niveluri, fiind construit de Compania Florisal-Drusal.

Finalizarea construcției apartamentelor va avea loc în luna septembrie 2016, iar mall-ul la finele lunii decembrie 2016. Investitorii donează Primăriei Cluj-Napoca o parte din terenul pe care va fi realizat proiectul pentru a fluidiza traficul din zonă. Va fi amenajat un drum cu patru benzi care va uni Calea Mănăștur cu strada Oțetului și va face legătura cu zona stadionului și a Sălii Polivalente.

platinia-cluj

Pușcaș a mai construit la Cluj-Napoca și un imobil pe strada Dorobanților, el având și afaceri cu gunoaie în Maramureș.

Ansamblul „Platinia” va avea și 320 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, iar locația excelentă le va facilita accesul la zona parcurilor, stadionului și Sălii Polivalente.

platinia-cluj-3

Investitorii au obținut autorizația pentru organizarea de șantier, lucrările urmând să înceapă imediat după obţinerea autorizaţiei de construire. Întreg proiectul va avea o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi, iar investiţia este estimată la 25 de milioane de euro.

One thought on “Ginerele lui Ioan Rus își ridică un mall pe terenul fostei fabrici de bere Ursus. Vezi cum va arăta

  1. Nesimtire maxima. Rusine lui Rus & ginerelui. Au distrus un mare brand al Clujului ca sa faca un mall. Un arogant si un increzut care ne arata prin aceasta lucrare „grandomana” de fapt o sfidare la adresa clujenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.