Victorie pentru rugbyiștii clujeni pe terenul formației CSM Olimpia București

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj a câștigat prima partidă a noului sezon din Superliga CEC Bank, la București, împotriva formației CSM Olimpia, scor 22-23 (15-10), pe stadionul național „Arcul de Triumf”.

După primele 40 de minute, bucureștenii conduceau pe tabelă cu scorul de 15-10. „Universitarii” au deschis scorul printr-o lovitură de pedeapsă, Ralulu a egalat pentru gazde cu o lovitură de pedeapsă, iar Ispir a marcat primul eseu al meciului, transformat de Ralulu. CSM s-a desprins pe tabelă la 15-3 cu o nouă încercare reușită de Malupo Mateo, iar clujenii au redus din diferență prin eseul lui Romică Boar și transformarea lui Ignea care a dus scorul la 15-10.

Universitatea Cluj a făcut un joc foarte bun în partea a doua, care a reușit să întoarcă rezultatul pe tabelă după ce au înscris al doilea eseu al meciului în minutul 55, prin talonerul georgian Genebashvili, iar transformarea lui Ignea a dus scorul la 15-17. Ignea a mai concretizat două penalități și a dus scorul la 15-23. Bucureștenii au obținut bonusul defensiv în ultimul minut prin eseul lui Atelea Okati, iar partida s-a încheiat cu victoria Universității.

Rugbyiștii clujeni se pregătesc de meciul din etapa a 3-a, când vor primi vizita formației Steaua București, vineri, 10 aprilie, de la ora 11:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.