Handbaliștii clujeni au urcat pe podiumul Diviziei A, Seria B

Handbaliștii de la Universitatea Cluj au obținut o victorie importantă, scor 34-30 (16-16), pe terenul ocupantei locului trei al clasamentului Seriei B, Divizia A, Universitatea Craiova, într-o partidă disputată duminică, 28 februarie, de la ora 13:00, în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova și a contat pentru etapa a XVII-a a Diviziei A.

handbal_masculin

Cei mai buni marcatori ai formației universitare au fost Raul Barb, cu 10 goluri, Paul Fazakaș și Alexandru Draia, cu câte 6 goluri și Alexandru Pop, cu 5 reușite. De la gazde, s-a remarcat Sabin Constantina, cu 7 goluri marcate.

Dacă înaintea partidei de ieri, Universitatea Cluj se afla pe locul 6, în urma succesului înregistrat în fața Craiovei, elevii pregătiți de Radu Samoilă au urcat pe locul trei, la egalitate de puncte (27 de puncte) cu Universitatea Craiova.

„A fost un meci muncit, un meci pe care cred că l-am controlat. Vreau să felicit băieții pentru dăruire, sunt foarte bucuros pentru cele etrei puncte și mai ales pentru faptul că am urcat trei poziții în clasament, dar «cu o floare nu se face primăvară» și trebuie să ne continuăm trendul ascendent și în partidele următoare”, a declarat antrenorul clujenilor, Radu Samoilă.

De asemenea, echipa de handbal feminin „U” Alexandrion a înregistrat vineri, 26 februarie, un eșec usturător, scor 21-35, în meciul cu CSM Ploiești. Meciul s-a jucat pe parchetul Sălii Sporturilor „Olimpia” din Ploiești și a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii Naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.