Primăvara începe cu Holograf la Polus (P)

Centrul comercial Polus Center le oferă clienţilor săi un cadou de primăvară – mega concert cu Holograf, care va concerta duminică, 6 martie.

În plus, începând de astăzi, la Polus începe competiţia răsfăţului. Până pe 8 martie, primii 100 de clienţi care fac cumpărături în valoare cumulată de minim 100 de lei, vor fi premiaţi cu produse cosmetice.

Anul acesta, la Polus, sărbătorim împreună primăvara alături de Holograf. Cu peste 25 de albume lansate până în prezent, cea mai longevivă formaţie din România, revine la Polus duminică, 6 martie 2016.

În deschiderea concertului pe scenă vor urca artiştii Bigtime Production: Andrada Laszlo, Iulia Sorlea, Evelin Budai, Glad Condor, Denisa Lote, Rareş Maris, Raluca Bilaţiu, Patricia Fage şi Fekete Timea.

Concertul va avea loc în zona de food court a centrului comercial, de la ora 18:00.

Primăvara începe cu Holograf la Polus

În plus, începând de astăzi clienţii Polus Center au parte de o nouă provocare. În perioada 1 martie 2016, ora 08:00 AM – 8 martie 2016, ora 10:00 PM, primii 100 de clienţi care fac cumpărături în valoare cumulată de minim 100 lei, din cel puţin două magazine din incinta centrului comercial, vor fi premiaţi pe loc cu produse cosmetice oferite de dm, Douglas, Quantic, Sephora, Top Line şi Yves Rocher.

Promoția este valabilă în limita a 100 de premii zilnice.

Regulamentul campaniei promoționale poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.