Toto Cutugno le oferă româncelor un mărțișor! Artistul promite un concert pe cinste la Sala Polivalentă din Cluj

Sei il mio risveglio del mattino
Sei la mia forza qui sul mio cuscino
Sei la mia eterna primavera
Sei la tenerezza della sera

„Esti boarea mea de dimineata
Esti forta care ma ridica de pe perna
Esti primavara mea eterna
Esti tandretea serii”

Acesta este mărțișorul pe care artistul italian Toto Cutugno îl dedică tuturor femeilor din România: câteva versuri din cântecul „Una canzone che non c’e„. „Mărțișoarele nu există în Italia, dar această tradiție – de a întâmpina primăvara purtând în piept un fir roșu împletit cu unul alb mi se pare fascinantă„, spune artistul italian. Cum nu o dată artistul a declarat că în România se simte ca acasă, el promite tuturor româncelor, și mai ales celor care îi sunt prietene, printre care se numără nume mari precum Nadia Comaneci, un concert care să fie înainte de orice un cadou pentru luna femeii.

toto-cutugno-

Le doresc tuturor femeilor o primăvara frumoasă și un 1 Martie fericit și le aștept pe clujence la concertul din 13 martie – este mesajul pe care cantautorul îl transmite reprezentantelor sexului frumos.

Intalnirea lui Toto Cutugno cu fanii dar mai ales cu fanele sale va avea loc pe 13 Martie 2015, incepand cu ora 19:00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca! Evenimentul este dedicat Zilei Femeii, se va numi „Best Of” și promite să răsfețe toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992”, „Figli”… dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos.

Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, Libraria Librarium Universitatii, la agentia de bilete a Teatrului National, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.