Trimite-i flori ușor și rapid persoanei iubite direct din aplicația Clever Taxi

În perioada 1-8 martie, utilizatorii Clever Taxi vor avea posibilitatea să îi trimită femeii speciale din viața lor un buchet de flori, direct din aplicație.

clever_Taxi_img_mica

Dacă vă numărați printre persoanele foarte ocupate în această perioadă sau sunteți foarte nehotărâți în privința mărțișoarelor, aplicația Clever Taxi vă pune la dispoziție un mod inedit de a cumpăra și livra un buchet de flori. Tot procesul durează mai puțin de 5 minute. Această campanie este valabilă doar pentru utilizatorii din București, Timișoara și Cluj-Napoca.

Cum funcționează?

Pentru a comanda un buchet de flori trebuie să aveți instalată aplicația Clever Taxi, să fiți logat și să aveți atașat în contul dumneavoastră un card de credit.

În perioada 1-8 martie, în meniul aplicației va fi disponibil un buton cu textul „Surprinde pe cineva”. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți pașii din aplicație:

  • Apăsați butonul Fă o surpriză
  • Alegeți buchetul preferat
  • Introduceți datele destinatarului
  • Plătește comanda

Gata! Florile tale vor ajunge la destinatar în mai puțin de o oră, fiind cel mai rapid serviciu de livări de flori în această perioadă.

Clever Taxi este prima și singura aplicație națională de comandă taxi din România ce permite utilizatorilor selectarea companiilor preferate de taxi. De asemenea, permite și plata curselor direct din aplicație: prin SMS ​sau card bancar​. Aplicația este complet funcțională în peste 20 de orașe din țară, printre care: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Sibiu, Constanța și Târgu Mureș.

Aplicația poate fi descărcată de aici: http://www.clevertaxi.com/app.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mobiessence.android.clevertaxi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.