Scheffäl & Scheffäl lansează „GERMANĂ Intensiv” – programul intensiv de germană pentru cei care vor să lucreze sau să studieze în Germania, Austria sau Elveţia

Scheffäl & Scheffäl, companie care desfăşoară cursuri şi activităţi în limba germană, anunţă lansarea programului GERMANĂ Intensiv, special conceput pentru persoanele care doresc să lucreze, să învețe şi să trăiască într-un mediu german. Programul se adresează persoanelor şi familiilor celor care se relochează în Germania, Austria sau Elveţia, celor care au nevoie de limba germană la locul de muncă, persoanelor care doresc o promovare, tinerilor care vor să studieze în Germania, Austria sau Elveția și persoanelor pentru care germana ar deveni un atu profesional.

GERMANA INTENSIV ADULTI

Cursurile intensive se vor ține în perioada 9 aprilie – 2 iulie, primul modul durând trei luni. Astfel, în fiecare zi de marți și sâmbătă din lunile aprilie, mai și iunie, cursanții vor învăța limba germană într-un ritm intensiv, timp de 5 ore pe săptămână (câte 2 ore în zilele de marți, de la ora 19:00 și timp de 3 ore în zilele de sâmbătă, între orele 9:00 – 12:00). Cursurile au loc în Bucureşti, într-o zonă centrală, iar profesorii sunt nativi de germană. Numărul locurilor este limitat la doar 10 cursanți.

„Am creat acest program după ce am înregistrat mai multe succese cu clienţii care, dintr-un motiv sau altul, aveau nevoie să înveţe rapid limba germană. Primii clienţi au fost copiii unor persoane relocate în Germania. O altă categorie de clienţi pe care i-am avut deja erau persoane care doreau să se mute în Germania sau în Austria şi care aveau nevoie să înveţe rapid limba germană pentru a putea să îşi găsească de lucru şi să susţină un interviu de angajare în limba germană. Programul numit “GERMANĂ Intensiv” presupune cursuri intensive de limbă germană, la finalul cărora clienţii vorbesc corect limba germană, putând desfăşura discuţii de dificultate medie pe teme generale, fără a avea nevoie de o pregătire prealabilă. Acest program se adresează persoanelor ambiţioase şi foarte motivate să înveţe limba germană şi va ține cont de specificul și nevoia fiecărui client în parte. Vom ținem cont atât de specificul locului unde clienții urmează sau doresc să se mute, cât şi de domeniul de activitate al lor, care presupune acumularea unui vocabular de specialitate, cum ar fi cel medical, bancar, de IT”, a declarat Eleni Scheffäl, Managing Partner Scheffäl & Scheffäl.

Mai multe detalii găsiți pe http://www.scheffal.org/cursuri-de-germana-adulti.html.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.