Handbaliștii de la „U” Cluj au nou site oficial. „Un site fresh care reprezintă spiritul tânăr al echipei”

Astăzi, 6 noiembrie 2015, s-a lansat site-ul oficial al echipei de handbal masculin a Universității Cluj, www.ucluj-handbal.ro.

u cluj handbal masculin nou site

Echipa din departamentul de marketing a făcut încă un pas în creșterea imaginii handbalului masculin din Cluj-Napoca cu un site fresh, reprezentând spiritul tânăr al echipei.

Pe site puteți găsi informațiile despre planul managerial, obiectivele noastre sau vă puteți familiariza cu echipa. De asemenea, puteți urmări evoluția noastră prin galeriile foto pe care le vom actualiza periodic.

„Handbalul, oriunde în lume, înseamnă spirit de echipă, viziune de ansamblu și luptă continuă. Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea înseamnă spirit tânăr, entuziasm, ambiție, dezvoltare și comunitate. Dar pentru ca toate acestea să te ducă pe o treaptă a podiumului e nevoie de multă, multă susținere.

După un trecut în care am avut rezultate mult sub așteptări, ne-am adunat forțele pentru a forma o echipă puternică și determinată, cu un management format din foști jucători și iubitori ai handbalului, cu care vrem să străbatem drumul spre victorie, indiferent de obstacole.

Cu pași siguri și înfipți bine în terenul de handbal, acestă echipă va ajunge sus. Va duce numele sponsorilor împreună cu ea, va umple sălile de sport cu susținători, va oferi spectacol și ne va aduce aminte de comunitatea care se poate crea în tribune”, arată reprezentanții echipei într-un comunicat remis presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.