Hargrove pleacă de la U-BT Cluj-Napoca. „Mi-a făcut plăcere să joc în fața voastră”

U-Banca Transilvania a ales să se despartă de unul dintre componenții de bază ai echipei în acest sezon, Darrious Hargrove, după două sezoane și jumătate petrecute în tricoul alb-negru.

foto © u-bt.ro
foto © u-bt.ro

Despărțirea de Hargrove s-a făcut de comun acord, iar antrenorul Marcel Țenter a motivat această schimbare prin probleme în rotația jucătorilor străini și neacceptarea rolurilor stabilite.

„Am început construcția acestei echipe în cadrul unui proiect pe doi ani, în care să ne bazăm pe un grup de jucători pentru a obține performanțele pe care echipa și suporterii noștri le doresc. În centrul acestei construcții, am reușit să îl readucem, cu eforturi, pe Kyndall Dykes, iar cu ajutorul lui Filip Adamovic, Ivan Zigeranovic și Darrious Hargrove am dorit să facem acest lucru, în condițiile în care Kalnichenko ar fi primit cetățenia română. Am avut discuții în vară cu toți jucătorii privind rolurile lor în acest sezon și în cel viitor, am căzut de acord asupra lor, însă, în condițiie în care Kalnichenko nu a obținut încă cetățenia, au apărut probleme în rotația jucătorilor străini și neacceptarea rolurilor stabilite. Am avut o discuție împreună cu președintele clubului și cu Darrious și am căzut de comun acord ca, începând de astăzi, colaborarea noastră să ia sfârșit. Îi suntem recunoscători pentru tot efortul și valoarea pe care Darrious le-a adus echipei și îi urăm mult succes în continuare!”, a declarat Țenter pentru site-ul clubului.

„Am petrecut multe momente foarte plăcute alături de fani, mi-a făcut o mare plăcere să joc în faţa voastră, a fanilor! Am avut momente plaăcute, dar şi momente mai puţin plăcute. A venit acum timpul pentru mine să plec, să pot să mă exprim pe teren aşa cum am făcut-o întotdeauna. O să îmi lipsească cu adevarat familia mea din Cluj, ei au fost si vor fi intotdeauna mai mult decat fani! Mult succes tuturor!”, a fost mesajul lui Hargrove transmis fanilor.

U-BT Cluj-Napoca va primi vizita sâmbătă, 16 ianuarie, în Sala Polivalentă, a formației Steaua CSM Eximbank București, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale. Meciul va fi transmis în direct de Digisport.

Biletele pentru meciul cu Steaua se pun în vânzare, la casa de bilete a Sălii Polivalente, începând de vineri, după următorul program:

  • Vineri, 15 ianuarie: de la ora 12.00 – 18.00
  • Sâmbătă, 16 ianuarie: de la ora 12.00 – 21.00

Preţul unui bilet este 10 lei. Copiii până în 3 ani au acces gratuit.

De asemenea, începând cu acest meci, cu 45 de minute înainte de începutul partidei, spectatorii nu îşi mai pot alege locul în sală! Am luat această decizie pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia la casa de biletele. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm în număr cât mai mare la Sala Polivalentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.