Hermes House Band – trupa de petreceri nr. 1 în Europa vine în Covasna, la diMANSIONS Hit Music Festival

Hermes House Band revine în România, de data aceasta la diMANSIONS – Hit Music Festival, eveniment ce va avea loc între 14 – 16 iunie pe domeniul Castelului Mikó din Olteni – județul Covasna.

În video-ul trimis organizatorilor festivalului, trupa transmite un mesaj fanilor români: „Vom cânta toate super-hiturile noastre de petrecere, așa că veniți și alăturați-vă nouă! Ne vedem acolo!”.

Fie că e vorba de petrecerile après-ski, de cele de revelion, de party-urile suporterilor echipelor de fotbal sau de celebrul Oktoberfest, Hermes House Band este un nume nelipsit din playlist. Hituri precum „I will Survive”, „Life is Life”, „Country Roads”, „Que Sera Sera”, „Ring of Fire”, „Rhythm of the Night” și multe altele se vor auzi la diMANSIONS – cea mai mare petrecere din inima țării.

Pe lângă Hermes House Band, vor mai urca pe scena festivalului diMANSIONS nume care și-au pus amprenta în istoria muzicii după 1980, precum: Dire Straits Experience, Dr. Alban, Thomas Anders & Modern Talking, Lou Bega sau Turbo B & SNAP! și mulți alţi artiști care urmează să fie dezvăluiți. Organizatorii promit participanților o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, care timp de 3 zile și 3 nopți, îi va purta într-o altă „dimensiune”.

Situat într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România, domeniul Castelului Mikó din Olteni va deveni vara aceasta capitala celor mai iubite hituri ale anilor `80, `90 şi 2000. Acesta se află în județul Covasna, la numai 15 minute de orașul Sfântu Gheorghe, 20 minute de Băile Tușnad și 40 de minute de Brașov.

Până la 1 martie, prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 159 lei + taxe, din prețul final de 279 lei + taxe. Organizatorii au pus în vânzare, de asemenea, şi abonamente VIP. Abonamentele sunt disponibile pe www.dimansions.ro și în rețelele Eventim, iaBilet, Entertix şi MyTicket, precum şi în magazinele partenere ale acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.