HiperParada animalelor la Cora, în acest weekend! Bruno Icobeţ, câştigătorul sezonului 3 „Românii au talent” este invitat special!

hiperparada animalelor cora 2014Hipermarketul Cora Cluj în colaborare cu Asociaţia pentru Câini de Salvare Transilvania şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj vă invită în perioada 26 – 27 aprilie la HiperParada Animalelor, eveniment organizat cu prilejul „Zilei Internationale a Cainilor de Salvare” si a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Astfel, între orele 10.00-16.00, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să vă încânte cu talentele lor.

Veţi putea admira câinii de serviciu ai Politiei şi Jandarmeriei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, dogdancing, agility si mai ales o extraordinara paradă a raselor.

In plus, veti avea ocazia de a-i cunoaste pe protagonistii demonstratiilor la standurile amenajate in cadrul evenimentului. Le veti putea adresa intrebari angajaţilor MAI de la Centrului Chinologic Dr.Aurel Greblea din Sibiu, conductorilor echipelor canine de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj, angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, voluntarilor Asociatiei pentru Caini de Salvare Transilvania si ai Asociatiei Samaritenilor Orastieni.

Bruno ICOBEŢ, castigatorul ultimei ediţii a show-ului „Românii au talent” va incanta publicul cu demonstratii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte să îl promoveze alături de căţeii săi.

Asociaţia Chinologică „Napoca” a judeţului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste 20 de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu o extraordinară paradă a raselor, aceştia având ocazia de a afla direct de la crescători care sunt particularitatile fiecarei rase, ce inseamna un caine de calitate si de unde poate fi acesta achizitionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.