Violonistul Alexandru Tomescu își întâlnește sambata fanii la Polus Center

Violonistul Alexandru Tomescu va fi prezent sâmbătă, 14 mai, între orele 13:00 și 14:00, la punctul de vânzare Enel din Polus Center Cluj, pentru a da autografe fanilor.

Muzicianul vizitează Cluj-Napoca în cadrul TURNEULUI INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS – EXPERIENCE 2.0, Enel numârandu-se printre sponsori.

Acesta va susține un concert la Catedrala Romano-Catolică Sf. Mihail din Cluj-Napoca pe 15 mai, de la ora 20.00.

Enel a deschis recent la Cluj-Napoca, în cadrul Polus Center, primul său punct de vânzare din regiune, venind cu oferte dedicate de energie, garanția prețului stabil și servicii cu valoare adăugată. Clienții persoane fizice și juridice din Transilvania care doresc să profite de expertiza largă a operatorului pot veni la punctul de vânzare pentru consultanță de specialitate. Punctul de vânzare Enel este deschis în fiecare zi, între orele 10.00 și 22.00 și este primul punct de acest tip inaugurat de către Enel în afara zonei sale tradiționale de furnizare.

Clujenii sunt invitaţi la întâlnirea cu violonistul Alexandru Tomescu sâmbătă, 14 mai, între orele 13.00 și 14.00, la punctul de vânzare Enel din Polus Center.

TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS – EXPERIENCE 2.0 are loc în perioada 7 mai – 5 iunie 2016, și include 15 centre culturale din România dar și Franța, Israel și Ungaria.

Aflat la cea de-a noua ediţie în 2016, acesta aduce o componentă inovatoare muzicii clasice. Sunetele perfecțiunii viorii Stradivarius Elder-Voicu se vor auzi în zidurile catedralelor
bătrâne într-un recital de vioară solo interpretat de violonistului Alexandru Tomescu, abordând un repertoriu dificil și foarte îndrăzneț, cu lucrări marcante de secol XX, creații ale compozitorilor Bela Bartok, Serghei Prokofiev și Vasile Filip, susținut de o serie de proiecții video a picturilor în nisip (sand-art) create de artista Ana Munteanu.

STRADIVARIUS TOUR 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.