IMAGINE SOCANTA: Un caine a fost mutilat de niste CRIMINALI in centrul Capitalei!

Unui caine i-a fost taiat maxilarul in centrul Bucurestiului de niste oameni fara scrupule. Anca Tomescu, coordonator proiect animale fara stapan la Vier Pfoten, a postat imaginea socanta cu catelul mutilat de niste criminali.

Când au ajuns la fața locului, pe Calea Griviței, s-au îngrozit. Câinelui îi fusese tăiat maxilarul. Probabil cei care au făcut-o au mers pe același principiu pe care merg și unii primari: ca să nu muște, le scoatem dinții. Ei i-au tăiat botul.

Asemenea imagini nu trebuie sa circule pe internet. Asemenea criminali nu trebuie sa circule pe strazi. Asemenea oameni trebuie aspru pedepsiti de organele competente. Nu suntem o tara de lumea a treia sa recurgem la gesturi barbare. Sau cel putin avem pretentii la a fi o tara europeana.

Suntem profund dezgustati de asemenea acte de violenta. S-a ajuns prea departe.

Ne cerem scuze pentru publicarea acestei imagini absolut socante, dar trebuie sa vedeti si dumneavoastra ce fel de cetateni barbari exista in Romania.

caine mutilat in bucuresti

2 thoughts on “IMAGINE SOCANTA: Un caine a fost mutilat de niste CRIMINALI in centrul Capitalei!

  1. Cine a putut sa faca o asa fapta groaznica nu merita sa fie numit om, ci drac cu chip de om. Nimic nu poate justifica o asa maltratare,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.