Impresionat de cei 32.000 de spectatori în 4 zile, André Rieu va reveni la Cluj!

După patru concerte ale lui Andre Rieu desfășurate cu „casa închisă” la Sala Polivalentă BT Arena, directorul sălii, Ionuț Rusu, este de părere că celebrul violonist olandez va reveni la Cluj-Napoca, impresionat fiind de cei 32.000 de spectatori care au venit să îl asculte live.

„Am negociat doi ani de zile cu echipa lui Andre Rieu pentru un concert la Cluj-Napoca. El nu se aştepta să aibă aşa succes, de aceea a şi ezitat să vină mai devreme. El preferă oraşele unde a performat. În discuţiile cu managerul lui, care era sceptic, am plecat foarte precaut.

Am anunţat un concert, s-au vândut biletele în două ore, am anunţat al doilea, biletele s-au vândut până în următoarea zi. Dacă am mai fi putut, am mai fi pus un concert, dar erau alte evenimente antamate. 42% dintre participanţi au fost din judeţul Cluj, restul au venit din Transilvania. Cred că îl vom mai vedea pe Andre Rieu la Cluj-Napoca”, a declart directorul BT Arena , Ionuţ Rusu, în emisiunea ZIUA LIVE de le Realitatea FM Cluj.

BT Arena a câștigat 180.000 lei din chirie de pe urma acestui concert-maraton de 4 zile, la care se adaugă TVA, cheltuieli legate de utilități și curățenie.

„Estimez că beneficiul net al BT Arena a fost de 200.000 de lei, aproximativ 47.000 de euro”, a mai sustinut Rusu, care a menţionat că Rieu nu are onorariu: „îşi organizează în regim propriu evenimentele şi câştigă din vânzarea biletelor la concerte”.

Urmatoarele concertele din 2019 care vor fi sustinute in BT Arena din Cluj vor fi ale artistilor Lenny Kravitz, BZN, Tom Jones şi Michael Bolton.

One thought on “Impresionat de cei 32.000 de spectatori în 4 zile, André Rieu va reveni la Cluj!

  1. MAESTRO RIEU E UN OM FOARTE ATENT SI IUBESTE ROMANIA CU OAMENII EI……MULTUMIM MULT MAESTRO RIEU……SPERAM CA NE VETI VIZITA SI IN TARA NOASTRA…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.