Inca 6000 de carduri noi emise pentru proiectul „bike-sharing”, disponibile de astazi!

Primaria Cluj-Napoca a emis incepand de astazi, de 1 iunie, inca 6000 de carduri pentru inchirierea bicicletelor gratuite din proiectul bike-sharing ClujBike.

cluj bike sharing 2015

„Pana acum au fost emise cca. 5500 de carduri pentru utilizarea sistemului de „bike sharing” din municipiu. Avand in vedere numarul mare de solicitari, municipalitatea anunta emiterea unor noi carduri, peste 6000 de bucati, care pot fi ridicate incepand de astazi de catre cei care doresc sa utilizeze acest sistem public de transport alternativ in oras.

Nu exista o limita de timp pana la care se elibereaza cardurile pentru bicicletele Cluj Bike, astfel ca ii rugam pe cetateni sa nu se aglomereze la ghiseele de la Centrul de informare pentru cetateni sau la primariile de cartier”, anunta reprezentantii primariei.

In lunile martie si aprilie a.c., clujenii au efectuat 63.385 de trasee cu bicicletele ClujBike, cu o durata medie de 22.30 minute per traseu. Va fi monitorizat in continuare modul de utilizare a sistemului si feedback-ul primit de la cetateni, astfel incat sa poata fi imbunatatit si extins in concordanta cu nevoile biciclistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.