Încă două mașini electrice vor intra în dotarea Poliției Locale din Cluj-Napoca

Poliția Locală din Cluj-Napoca va primi încă două mașini electrice, primăria a lansat licitația publică pentru „furnizarea a două autoturisme de intervenție pur electrice pentru Direcția Generală Poliția Locală Cluj-Napoca”.

Contractul este estimat la suma de 278.235 lei, fonduri bugetare, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Ofertele pot fi depuse până în 30 septembrie

Reamintim că anul trecut, de Ziua Naţională a României, Poliţia Locală a participat la parada militară din Piaţa Avram Iancu cu trei maşini electrice, puse în circulație în premieră la Cluj-Napoca. 

Maşinile electrice sunt marca Renault Zoe, modelul Zen, și au fost achiziționate din fondurile primăriei, la preţul de 30.000 euro / unitate. Automobilele ating o viteză maximă de 135 km/h și au autonomie de 210 km.

„Mașinile electrice au înlocuit trei mașini care au îndeplinit condițiile de casare; astfel costurile primăriei au reprezentat diferența rezultată prin aplicarea primei de casare și a ecotichetului primit pentru cumpărarea de mașini electrice. Valoarea unei mașini este de 138.330 de lei, fără taxa pe valoarea adăugată”, transmitea municipalitatea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.