Începe distribuția pachetelor de alimente prin programul Primăriei Cluj

alimente-UE1Primăria Cluj-Napoca organizează pentru al treilea an consecutiv distribuția de pachete de alimente de bază către persoane din categorii devaforizate din municipiu, pe baza unui program inițiat de primarul Emil Boc.

Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene și oferă șansă și altor categorii de persoane, în afara celor prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare. Prin HCL nr. 105/2015 s-a alocat suma de 1.300.000 lei în vederea distribuirii de alimente către aproximativ 25.000 de clujeni, beneficiari de ajutor social, persoane cu handicap grav si accentuat, persoane vârstnice și din alte categorii sociale aflate în evidențele Direcției de Asistență Socială și Medicală.

Un pachet conține 7 produse alimentare: 1 l ulei, 1kg faina de grau, 1 kg orez, 1 kg zahar, 1 bucata conserva carne de porc, 1 bucata conserva carne de vita, 1 bucata pate porc. Costul unui pachet este de 13,93 lei fara TVA.

Distributia alimentelor va incepe de luni, 27 aprilie 2015 si se desfasoara dupa urmatorul program:

Luni, Marti, Miercuri – intre orele 08:30 -15:30;
Joi – intre orele 08:30 – 16:30
Vineri – intre orele 08:30 – 14:00.

program distribuire alimente sociale primarii de cartier

Toti beneficiarii programului vor primi invitatii scrise, trimise prin posta, sa se prezinte la unul dintre centrele de distributie arondate pentru a ridica alimentele. Este necesar ca acestia sa se prezinte cu buletinul/cartea de identitate, in original, pentru ridicarea pachetelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.