Înfrângere dramatică în primul meci din play-out pentru rugbyiști

Echipa de rugby a Universității Cluj a pierdut, dramatic, primul meci din play out-ul Super Ligii CEC Bank, scor 25-26, după ce Dimofte și Ignea au ratat două lovituri de pedeapsă în finalul meciului.

Ionuț Dimofte a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, dinamoviștii au marcat o încercare prin Siotame Manu, dar clujenii au revenit din nou la conducere pe tabelă după ce același Dimofte a mai concretizat o lovitură de pedeapsă, urmată de două încercări reușite de Dinamo.

Murgoci a marcat un eseu în finalul primei reprize, transformat de Dimofte, care a dus scorul scorul la 19-13 pentru gazde la pauză.

Bucureștenii au marcat un eseu prin Tănase, transformat de Siotame Manu, fiind ultimele puncte reușite de alb-roșii până la final. Universitatea a alergat după egalare și a reușit să se apropie la un singur punct pe tabelă, grație eseului reușit de Curcă și eseului de penalizare transformat de Dimofte. Universitatea a ratat două lovituri de pedeapsă în finalul meciului, prin Dimofte și Ignea, iar alb-negrii au ratat astfel șansa unei victorii în contul alb-negrilor.

„Meciul a fost pregătit din toate punctele de vedere, dar, din păcate, ghinionul a fost cel care ne-a împiedicat să câștigăm. Urmează două săptămâni să pregătim meciul cu Steaua și, dacă-l vom câștiga, vom avea șansa de a juca un baraj pentru semifinală”, a declarat antrenorul Bogdan Cantor.

Rugbyiștii vor întâlni duminică, 24 august, de la ora 10:00, Steaua București, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.