De ce au căzut negocierile dintre „U” și Alexandrion! „Identitatea clubului nu poate fi clonată”

Conducerea clubului Universitatea Cluj a ținut să aducă lămuriri fanilor privind negocierile eșuate dintre club și Alexandrion Group, care din cauza lipsei de acuratețe a informațiilor expuse a adus prejudicii de imagine clubului.

Grupul condus de omul de afaceri Nawaf Salemeh dorea să devină sponsor la „U” Cluj, însă condiția acestora ca denumirea clubului să devină „U” Alexandrion Cluj nu a fost acceptată de conducere, iar negocierile au fost întrerupte imediat.

„Negocierile pentru un eventual contract de sponsorizare oferit de Alexandrion Group au fost un subiect mult vehiculat în presă, care, din cauza lipsei de acurateţe a informaţiilor expuse a destabilizat atmosfera în rândul susţinătorilor echipei şi a adus prejudicii de imagine clubului. Fotbalul românesc traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, de aceea nici un club nu îşi permite luxul de a refuza un posibil sponsor/partener important, atât timp cât solicitările acestuia nu afectează cu nimic identitatea echipei

‘U’ Cluj este o echipă cu o istorie de 95 de ani şi o tradiţie pe măsură. Identitatea acestui club nu poate fi nici clonată „după modelul CSU Craiova”, aşa cum s-a exprimat preşedintele Alexandrion Group într-un interviu, şi nici modificată prin asocierea cu numele sponsorului. Într-o lume în care reperele simbolice sunt din ce în ce mai puţine, e important ca cele pe care le avem să le conservăm şi să le valorificăm, nu să le folosim după bunul plac”, se precizează într-un comunicat pe site-ul oficial.

Clubul a publicat și o parte din corespondența cu reprezentanții Alexandrion

print u cluj negocieri alexandrion grup

Compania Alexandrion a devenit sponsorul principal al echipei de handbal feminin a Universității, denumirea clubului devenind „U” Alexandrion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.