„U” Cluj amendata cu 30.000 lei de LPF pentru incidentele de la meciul cu CFR

suporteri UclujClubul Universitatea Cluj a fost amendat cu suma de 30.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în urma incidentelor provocate de spectatori la meciul cu CFR Cluj (0-0), din etapa a 7-a a Ligii I.

„În baza art. 83.2.C + 54.6 se sancționează clubul FC ‘U’ Cluj cu o penalitate de 20.000 lei; În baza art. 83.2.d se sancționează clubul FC ‘U’ Cluj cu o penalitate de 30.000 lei; În baza art.45.1 se aplică sancțiunea cea mai mare, respective penalitate de 30.000 lei”, se arată în decizia comisiei, care precizează că gruparea ardeleană poate face recurs.

Suporterii au folosit materiale pirotehnice in prima repriza a meciului cu CFR, aruncand cu petarde si torte in teren, la un moment dat acestia fiind foarte aproape sa-l loveasca pe Ciprian Deac, care executa un corner in prima repriza.

Alte sanctiuni ale LPF

Fotbalistul Gabriel Paraschiv (Oțelul Galați) a fost suspendat două jocuri și amendat cu 2.000 de lei, în urma eliminării la meciul cu Astra Giurgiu (0-4), în timp ce coechipierul său Sergiu Costin, care a primit și el cartonaș roșu în partida respectivă, a fost suspendat un joc și amendat cu 740 de lei.

Ferenc Bajko, antrenor secund la Pandurii Tg. Jiu, a primit o suspendare de două jocuri și a fost amendat cu 320 de lei, în timp ce fundașul Constantin Grecu (Dinamo) a fost suspendat un meci și amendat cu 740 lei. Pandurii a învins pe Dinamo cu scorul de 2-1, în meciul respectiv, din etapa a 7-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.