Înfrângere dureroasă pentru U-BT Cluj-Napoca în fața Piteștiului! Urmează primul meci din FIBA Europe Cup

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a pierdut dramatic, sâmbătă, 15 octombrie, la un punct diferență, împotriva formației BCM U Pitești, scor 72-73 (17-21, 16-15, 21-18, 18-19), în cadrul etapei a 4-a Ligii Naționale.

u-bt-cluj-napoca

Partida a fost controlată pe toată durata ei de către piteșteni, iar „alb-negrii” s-au aflat la conducere pe tabelă pentru perioade scurte de timp.

După un final de infarct, imprecizia lui Pustozvonov și mingea pierdută de Rasic în ultimele secunde au privat U-BT Cluj de un succes important.

„O înfrângere foarte dureroasă pentru noi, venită după un meci prost, foarte prost chiar. Nu am fost suficient de concentrați pentru a reuși să luăm decizii bune în momentele importante ale jocului, atât în atac, cât și în apărare. Chiar dacă a fost un meci prost, noi am avut șansa noastră, asta le-am spus și băieților și le spun tot timpul, când nu suntem în cea mai bună seară din punctul de vedere al aruncărilor și al eficienție în teren, trebuie să găsim soluții să câștigăm meciul. Din păcate, în această seară nu am făcut-o. Felicit echipa din Pitești, un adversar foarte redutabil, care va avea un cuvânt greu de spus în campionat.

Noi nu avem timp de pierdut, miercuri avem următorul meci pe care trebuie să îl pregătim, vom analiza acest meci si ne vom uita ce greșeli am făcut și vom merge mai departe”, a susținut Mihai Silvășan, antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca.

Următorul meci pentru echipa noastră va fi miercuri, 19 octombrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu KB Peja (Kosovo), meci contând pentru prima etapă a sezonului regulat al FIBA Europe Cup. Meciul se va disputa cu începere de la ora 20.30, fiind televizat de Sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.