Înfrângere pentru „U” Cluj în fața lui Dinamo și „studenții” au căzut pe loc retrogradabil în SuperLiga CEC Bank!

Echipa de rugby masculin a CS Universitatea Cluj a pierdut duelul cu Dinamo București, disputat sâmbătă, 13 aprilie, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, scor 13-24 (13-8), într-o partidă care a contat pentru etapa a 10-a din SuperLiga CEC Bank.

Prima repriză s-a desfășurat sub semnul echilibrului, dar clujenii au fost mult mai determinați și curajoși. Trupa pregătită de Horea Hîmpea și Cristian Săuan a înscris un eseu, transformat și au mai pus șase puncte pe tabelă prin două lovituri de pedeapsă, iar replica dinamoviștilor a venit rapid, culcând și ei odată balonul în terenul de țintă și au mai punctat printr-o lovitură de pedeapsă. Astfel, alb-negrii au intrat la cabine în avantaj, scor 13-8. În actul secund rolurile s-au inversat.

Dinamo a profitat de greșelile gazdelor și au întors soarta jocului, înscriind două eseuri, singurele de altfel din partea secundă, și două lovituri de pedeapsă transformate pentru un succes care îi saltă pe dinamoviști peste locurile retrogradabile.

Echipa clujeană a acumulat doar 7 puncte și ne aflăm pe poziția a 7-a a clasamentului, penultima, iar etapa viitoare va primi vizita formației SC Gloria Buzău. Meciul se va disputa, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.